Våra tjänster

På Skoghems möbelverkstad – Westwood Design erbjuder vi en rad tjänster för alla som älskar design inom träarbete. Vår skickliga snickare skapar unika möbler och inredningsdetaljer som förhöjer varje rum. Oavsett om du behöver specialanpassade möbler eller renovering av befintliga trädetaljer, så kan du lita på oss för att leverera högkvalitativa resultat som imponerar. Låt oss förvandla dina idéer till vackra träskapelser!

Möbelrenovering

Vi tar hand om möbler som har blivit slitna eller gått sönder vid användning. Trästolar,bord, soffor. Med brett urval av verktyg och enligt överenskommelse återställer vi det till nyskick.

Möbelrestaurering

Det som är gammalt men kärt och kanske behöver ett slags ansiktslyft för att vara som nytt igen. Vi hjälper dig, vår fabrik har en rad verktyg som återställer det slitna utseendet till nyskick.

Tillverkning

Vår fabrik möjliggör det att skapa möbler enligt överenskommelse om design skräddarsytt efter just ditt behov.

Sprutmålning

Vi erbjuder förstklassig målning av möbler,dörrar, fönstrar mm. Vår fabrik är utrustad med en egen sprutbox där vi erbjuder oss att måla efter ditt behov.

Träfällning

Har du behov av träfällning? Då har du kommit rätt. Våran snickare har motorsågskörkort vilket möjliggör det för oss att ta oss ut på plats och fälla träd efter behov.

3D rendering av färdig produkt

Vi använder oss av programmet SketchUp för att färdigställa produkt virtuellt, före påbörjat arbete kan vi nå samsyn och lägga till eller ta bort detaljer efter önskemål.